ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Empedrat

Empedrat

En un plat posa les mongetes, el bacallà esqueixat o la tonyina escorreguda i els tomàquets i les cebes tallats en grills.
Amaneix-ho amb l'oli, el vinagre i la sal.
Col·loca l'ou dur a sobre tallat per la meitat... Veure

 

 

Salsa salbitxada (romesco)

Salsa salbitxada (romesco)

Picar les avellanes torrades o torrar-les prèviament. Han d'estar pelades.
Escalivem els tomàquets al grill o a les brases.
Fregim el pa sec juntament amb 2 grans d'’all. Quan sigui tot ben torrat, apaguem el foc i afegim el pebrot de romesco esmicolat a l'oli calent perquè s’'estovi... Veure

 

 

Arròs  de verdures

Arròs de verdures

Fer un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola.
Afegir-hi el pebrot verd i vermell tallat a daus ben petits, sofregir una mica i incorporar les carxofes, netes i tallades a quarts.
Afegir-hi l'’arròs i deixar sofregir un parell de minuts... Veure

 

 

Montaditos d’anxoves

Montaditos d’anxoves

Tallem a rodanxes els tomàquets.
Laminem l'’alvocat.
Llesquem el pa i posem una rodanxa de tomàquet, un tall d’'alvocat i per sobre l’'anxova.
Es col·loca a una safata i se serveix a taula... Veure

 

 

Guacamole

Guacamole

Obrim l'alvocat, en traiem el pinyol i amb una cullereta traiem la polpa de l'alvocat i la posem dins del got de la batedora.
Afegim una mica de sal a aquesta polpa i ho triturem amb la batedora fins a obtenir una crema... Veure

 

 

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Netejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol. 
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin i un rajolí d'oli. Remeneu tot molt bé... Veure

 

 

Albergínia farcida

Albergínia farcida

Tallar dues albergínies grans per la meitat i coure-les al forn. Quan estiguin cuites, buidar-les.
Fregir tres cebes tendres tallades ben petites en una mica d'oli. Un cop fregides, afegir dos grans d'all tallades petits, una cullerada de julivert picat i 300 g de carn picada... Veure

 

 

Amanida de patata

Amanida de patata

Renteu les patates i, sense pelar-les, feu-les coure amb aigua i sal. Han de coure el punt just perquè no s'han de trencar quan les talleu.
Un cop cuites, deixeu-les refredar una mica, peleu-les i talleu-les a rodanxes no gaire gruixudes; si les rodanxes són molt grosses, feu-ne meitats... Veure

 

 

Amanida de tomàquet i mozzarella

Amanida de tomàquet i mozzarella

Tallem el tomàquet en fines làmines i també la mozzarella a fines rodanxes.
Posem el tomàquet en un plat, el salem una mica segons el nostre gust i a sobre posem la mozzarella... Veure

 

 

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d’oli, una culleradeta de sal i una tasseta d’aigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina... Veure

 

 

Patates de la Deu

Patates de la Deu

Feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Afegiu-hi la carn picada, la molla de pa, sal, pebre i nou moscada, i feu-hi la reducció del vi ranci.
Talleu les patates a rodelles i fregiu-les... Veure

 

 

Calamars amb calçots confitats i romesco de codony

Calamars amb calçots confitats i romesco de codony

Comencem preparant el romesco.
Posem les nyores en aigua tèbia per hidratar, els tomàquets al forn a escalivar i pelem els fruits secs.
Coem el codony pelat i tallat a daus en una olla ben tapada amb aproximadament mig got d’aigua, fins que ens quedi tou... Veure

 

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.


2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure

 

 

Albergínies farcides de carn al forn amb parmesà a la crema

Albergínies farcides de carn al forn amb parmesà a la crema

Netejarem les albergínies i les tallarem per la meitat de llarg. Amb un ganivet els hi farem uns talls. Les posarem en una safata amb oli i les enfornarem a 200 graus.
Un cop cuites els hi traurem la carn, la polpa... Veure

 

 

Mongetes tendres amb pernil i tomàquet

Mongetes tendres amb pernil i tomàquet

Primer de tot bullim les mongetes procurant que no ens quedin massa cuites, al dente, les escorrem i les apartem.
Escaldem els tomàquets amb aigua, els pelem i treiem el cor i les llavors... Veure

 

 

Gaspatxo refrescant

Gaspatxo refrescant

Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure

 

 

Sopa freda de tomàquet

Sopa freda de tomàquet

Triturem inicialment l'alfàbrega amb una part de l'oli, el pebre, la sal i el sucre per assegurar que les fulles es triturin bé.
Tot seguit triturem el tomàquet.
Tastar i rectificar... Veure

 

 

Cigrons amb samfaina

Cigrons amb samfaina

Segons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Si voleu fer un plat vegetarià, amb la barreja dels cigrons i la samfaina ja tindreu el plat fet... Veure

 

 

Melmelada de tomàquet amb pebre i sucre muscovado

Melmelada de tomàquet amb pebre i sucre muscovado

D'entrada, tallem els tomàquets per la meitat i els ratllem. Hi afegim el pebre negre mòlt.

Després, posem el tomàquet en un cassó i també hi incorporem el sucre muscovado... Veure

 

 

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure

 

 

Brou vegetal

Brou vegetal

Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure

 

 

Sopa de cigrons i bledes 

Sopa de cigrons i bledes 

Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure

 

 

Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

1. Talleu el pollastre a octaus o més petit, com us agradi. Salpebreu el pollastre, enrossiu-lo a la paella i reserveu-lo... Veure

 

 

Canelons de Nadal

Canelons de Nadal

En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure

 

 

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir... Veure

 

 

Tabulé- Amanida

Tabulé- Amanida

Una de les maneres de preparar el cuscús consisteix a posar aigua a bullir amb una culleradeta de sal per, quan arribi al punt d’ebullició incorporar-hi el cuscús, remoure, posar una tapadora i apagar el foc deixant-ho reposar un parell de minuts... Veure

 

 

Sopa de síndria

Sopa de síndria

Un cop hem triturat la síndria i els tomàquets, ho passem pel colador xinès. Barregem el iogurt amb les llavors de sèsam, l’alfàbrega trossejada, un rajolí d’oli i un toc de pebre.
En un bol, hi posem la sopa i hi afegim la salsa de iogurt... Veure

 

 

Gotet de tomàquets eco variats

Gotet de tomàquets eco variats

1. Pre-escalfem el forn. Tallem 6 llesques de pa i freguem un gra d’all i les posem al forn amb un raig d’oli. Quan estiguin daurades d’un costat, els donem la volta. Les traiem del forn quan els dos costats estigui lleugerament daurats... Veure

 

 

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera.

2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure

 

 

Ratatouille ecològic

Ratatouille ecològic

1. Talla els tomàquets, l'albergínia, la ceba i el carbassó a rodanxes primes de la mateixa mida.

2... Veure

 

 

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.

2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure

 

 

Tomàquets eco farcits amb cuscús

Tomàquets eco farcits amb cuscús

1. Preescalfar el forn a 200 °C.

2. Coure el cuscús seguint les indicacions del paquet i amb ½ pastilla de brou de pollastre a l'aigua... Veure

 

 

Gaspatxo

Gaspatxo

Posa tots els ingredients a la cassola o recipient que hagis triat. Les verdures (el tomàquets, els pebrots i el cogombre) han d'estar rentades i el cogombre i l'all pelats. No t'oblidis de l'oli, el vinagre i la sal... Veure

 

 

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure

 

 

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Primer de tot pelarem els tomàquets deixant-los ben nets de pell, ja que la major part de la gent els prefereix pelats.
Podem usar qualsevol tipus de tomàquet verd, com ara les varietats Cor de Bou, Raff o Montserrat... Veure

 

 

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Bullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.
D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure