ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Estofat de vedella

Estofat de vedella
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 kg - Vedella tallada a daus
2 - Cebes
2 - Pastanagues
1 branca - Api
1 - Nap petit
2 - Tomàquets
2 grans - All
1 raig - Vi blanc
Herbes: Llorer, Farigola. Orenga
Pebre negre en gra
Pebre mòlt
Sal
Oli

 

Elaboració

Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
Tapeu la cassola i poseu un plat fondo amb aigua a sobre de la tapadora.
Deixeu-ho estofar fins que el tall estigui tendre, tot afegint-hi aigua perquè no s’enganxi.
Poseu-ho a punt de sal i pebre.

Variacions:
Es pot acompanyar de patates, que s’afegeixen a la cassola quan la carn està gairebé cuita.
Les patates es poden posar gairebé al final, tallades a daus i fregides.
Es pot posar una mica de farina abans del vi, perquè la salsa quedi més lligada.
S'hi poden afegir pèsols, juntament amb la resta de verdures.
En comptes de vi blanc es pot posar conyac o vi ranci.
Es pot acompanyar amb olives.


Font: Corpus Culinari Català