ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Gaspatxo refrescant

Gaspatxo refrescant
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 kg de tomàquets
2 pebrots vermells (o verds)
1 cogombre
1 ceba
4 grans d'’all
2 pastanagues
100 g d'’ametlles
Pa, aigua, vinagre, 3 nyores i 1 o 2 culleres de maionesa

 

Elaboració

Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat. En posarem el necessari per assolir l’'espessor desitjada.
Amb l’'ajuda d'’una batedora ho triturarem tot ben fi. Un cop triturat hi afegirem la maionesa que ho acabarà de lligar i enrossir. Després ho passarem pel colador xinès.
Salpebrem al gust i hi afegim un toc de vinagre.
Servirem fred en bol, acompanyat de quadrats de pa, ceba, tomàquet, pebrot i cogombre.