1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure
Elaboració de la crema de verdures tradicional:
Netejar i trossejar les verdures, i les posem dins una olla.
Afegim aigua fins que les verdures quedin totalment cobertes... Veure
1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència.
2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust.
3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme... Veure
1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure
1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.
2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé... Veure
1. Escalfa el forn a 200 °C.
2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure
1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.
2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més... Veure
1. Poseu una olla d'aigua salada al foc fins que bulli.
2. Afegiu-hi les tiges de bròcoli tallades i deixeu-ho bullir durant 5 minuts, o fins que estiguin tendres.
3... Veure
1. Escalfar el forn a 200 ºC
2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure
Escalfar el forn a 230ºC
Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure
1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure
1. Escalfar el forn a 200 º C.
2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure
1. Escalfar el forn a 200ºC.
2. Rentar i tallar el broquin en floretes petites. Posar-ho en una safata per forn juntament amb la tonyina i remenar bé perquè es barregi.
3... Veure
1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra... Veure
1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.
2... Veure
Preescalfem el forn a 200 °C.
Tallem les verdures i les patates en trossos, prèviament rentades, i les enfilem en broquetes alternant una peça de cadascuna d'elles... Veure
1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure
Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.
2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure
1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.
2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure
1· Neteja i talla els bolets.
2· En una paella amb oli, fregim la ceba i el porro (deixant un tros d'uns 4 cm) amb all picat.
3· Afegeix els bolets, cou-los amb la beguda de soja durant uns 15 minuts... Veure
1· Tritura la ceba i daura-la suaument en una cassola amb oli d'oliva. Incorpora els bolets tallats petits i la pastanaga ratllada. Continua removent fins que les verdures estiguin totalment cuites... Veure
1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues.
2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.
3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure