ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.


2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure

 

 

Crema de verdures amb envolcalls de brick

Crema de verdures amb envolcalls de brick

Elaboració de la crema de verdures tradicional:
Netejar i trossejar les verdures, i les posem dins una olla.
Afegim aigua fins que les verdures quedin totalment cobertes... Veure

 

 

Pasta amb salmó i bròcoli

Pasta amb salmó i bròcoli

1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència.

2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust.

3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme... Veure

 

 

Galetes de gingebre sense sucre

Galetes de gingebre sense sucre

1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure

 

 

 Amanida tèbia de verdures verdes

Amanida tèbia de verdures verdes

1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.

2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé... Veure

 

 

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure

 

 

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.

2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més... Veure

 

 

Hummus de tija de bròcoli

Hummus de tija de bròcoli

1. Poseu una olla d'aigua salada al foc fins que bulli.

2. Afegiu-hi les tiges de bròcoli tallades i deixeu-ho bullir durant 5 minuts, o fins que estiguin tendres. 

3... Veure

 

 

Buddha bol de verdures eco

Buddha bol de verdures eco

1. Escalfar el forn a 200 ºC

2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure

 

 

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Escalfar el forn a 230ºC

Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure

 

 

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure

 

 

Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic

Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic

1. Escalfar el forn a 200 º C.

2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure

 

 

Cassoleta de bròcoli amb tonyina eco cremosa

Cassoleta de bròcoli amb tonyina eco cremosa

1. Escalfar el forn a 200ºC.

2. Rentar i tallar el broquin en floretes petites. Posar-ho en una safata per forn juntament amb la tonyina i remenar bé perquè es barregi.

3... Veure

 

 

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra... Veure

 

 

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

  1. Per a l'ajoblanco: pela els alls i neteja'ls bé. Escalda'ls de 2 3 vegades.
  2. Pela el meló i talla'l a trossos. Barreja'ho tot amb la resta d'ingredients.
  3. Deixa-ho a la nevera durant 24 h... Veure

     

 

Amanida de canonges i ou poché

Amanida de canonges i ou poché

1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.

2... Veure

 

 

Broquetes gratinades al forn amb verdures, patates i formatge

Broquetes gratinades al forn amb verdures, patates i formatge

    1. Preescalfem el forn a 200 °C.

    2. Tallem les verdures i les patates en trossos, prèviament rentades, i les enfilem en broquetes alternant una peça de cadascuna d'elles... Veure

       

 

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure

 

 

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure

 

 

Paté de pastanagues amb gingebre

Paté de pastanagues amb gingebre

1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.

2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure

 

 

Crema de xampinyons amb beguda de soja

Crema de xampinyons amb beguda de soja


1· Neteja i talla els bolets.

2· En una paella amb oli, fregim la ceba i el porro (deixant un tros d'uns 4 cm) amb all picat.

3· Afegeix els bolets, cou-los amb la beguda de soja durant uns 15 minuts... Veure

 

 

Canelons vegans amb beixamel

Canelons vegans amb beixamel

1· Tritura la ceba i daura-la suaument en una cassola amb oli d'oliva. Incorpora els bolets tallats petits i la pastanaga ratllada. Continua removent fins que les verdures estiguin totalment cuites... Veure

 

 

Sopa de galets farcits vegans

Sopa de galets farcits vegans

1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues. 

2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.

3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure