ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Troncs de carbassó farcits

Troncs de carbassó farcits

En primer lloc , bulliu l'ou.
Netegeu, trossegeu i piqueu els xampinyons, la ceba i el porro. Reserveu-ho.
Netegeu els carbassons, talleu-los en tres trossos iguals i poseu-los a bullir durant 5 o 7 minuts... Veure

 

 

Torrada de llagostins gratinada amb romesco, ceba confitada i xampinyons

Torrada de llagostins gratinada amb romesco, ceba confitada i xampinyons

Comencem preparant el romesco. En primer lloc posem la ceba trossejada a sofregir en una cassola. Mentrestant afegim a la fregidora els grans d’all, les nyores prèviament netes i el pa fins que quedi ben torrat... Veure

 

 

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

1. Preescalfar el forn a 180º C.

2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció.

3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau... Veure

 

 

Crema de castanyes amb bolets eco

Crema de castanyes amb bolets eco

1. Coure les castanyes si no estan cuites. Escalfar el forn a 200º C, fer un tall a la pell de les castanyes, perquè no explotin quan les coem, i posar-les al forn en una safata durant 20-25 minuts... Veure

 

 

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.

2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més... Veure

 

 

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts.

2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure

 

 

Puré de pastanaga amb xampinyons saltejats eco

Puré de pastanaga amb xampinyons saltejats eco

1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor.

2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba... Veure