1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure
1. Posar les dues tires d’alga wakame en remull durant 5 minuts, escórrer i tallar petita
2. Tallar els porros a tires fines. Afegir-los en una paella amb una mica d’oli.
3... Veure
1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure
1. Pelem les peres i les tallem a daus.
2. Afegim les peres en un cassó a foc mitjà i hi afegim el suc d’1 llimona i una mica de gingebre ratllat.
3. Tapem i deixem que bulli a foc baix durant uns 10 minuts... Veure
1. Escalfa el forn a 190 ºC. Posa paper per a forn en una safata de forn i posa-hi la carbassa tallada a trossos amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixa al forn durant 1 h o fins que estigui tendre... Veure
Elaboració:
1. Renta les fulles de carxofa. Pela el gingebre fresc i les cebetes. Afegeix-ho tot dins una cassola amb l'aigua. Cuina amb la tapa durant 20 minuts... Veure