Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure
Poseu a bullir el vi amb les peres, el sucre, la branca de canyella i la pell de taronja.
Podeu afegir-hi aigua al vi i la pell pot ser de llimona en comptes de taronja.
Deixeu-ho coure lentament fins que les peres siguin toves... Veure
Sofregim la ceba tallada ben petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó... Veure
Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts... Veure
1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica.
2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure
1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim.
2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs)
3... Veure
1. Pelem les peres i les tallem a daus.
2. Afegim les peres en un cassó a foc mitjà i hi afegim el suc d’1 llimona i una mica de gingebre ratllat.
3. Tapem i deixem que bulli a foc baix durant uns 10 minuts... Veure
1. Preescalfar el forn a 180º C. Mentrestant, tallar les peres per la meitat i treure el cor amb l’ajuda d’una cullera.
2. En un bol petit, barrejar la meitat de la mel amb la meitat de la canyella... Veure
1. Agafa les peres i pela-les.
2. Una vegada sense pell, treu les llavors, talla les peres a trossos petits i posa-les en la part més freda de la nevera durant dues hores aproximadament... Veure
Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.
Veure