ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

½ porro
2 cebes petites
2 pastanagues
½ pebrot vermell
1 trocet de col
1 tassa de tomàquet ratllat o triturat
¼ de tofu
alfàbrega
Sal
Oli

Per la betxamel:
Llet vegetal
Farina
Sal d’herbes
Nou moscada

Per muntar-la:
Plaques de lasanya (cuinades o de preparació ràpida)

 

Elaboració

En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d’oli, una culleradeta de sal i una tasseta d’aigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina.
Deixem que es faci la col i li afegim el tofu ratllat molt fi, el tomàquet triturat i l’alfàbrega.
En una altra paella preparem la betxamel amb la llet vegetal, la farina, la sal i el pessic de nou moscada.
Muntem la lassanya posant al fons de la placa unes gotes d’oli que les escamparem amb un paper de cuina i damunt les plaques.
Anem fent làmines de la següent manera: placa – verdures – placa – betxamel – placa – verdures – placa – betxamel, etc.
Finalment hi posem betxamel i hi espolvoregem pa ratllat o formatge vegetal.
Ho enfornem durant 30 minuts i llest.