Lasanya de verdures
Ingredients
½ porro
2 cebes petites
2 pastanagues
½ pebrot vermell
1 trocet de col
1 tassa de tomàquet ratllat o triturat
¼ de tofu
alfàbrega
Sal
Oli
Per la betxamel:
Llet vegetal
Farina
Sal dherbes
Nou moscada
Per muntar-la:
Plaques de lasanya (cuinades o de preparació ràpida)
Elaboració
En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes doli, una culleradeta de sal i una tasseta daigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina.
Deixem que es faci la col i li afegim el tofu ratllat molt fi, el tomàquet triturat i lalfàbrega.
En una altra paella preparem la betxamel amb la llet vegetal, la farina, la sal i el pessic de nou moscada.
Muntem la lassanya posant al fons de la placa unes gotes doli que les escamparem amb un paper de cuina i damunt les plaques.
Anem fent làmines de la següent manera: placa verdures placa betxamel placa verdures placa betxamel, etc.
Finalment hi posem betxamel i hi espolvoregem pa ratllat o formatge vegetal.
Ho enfornem durant 30 minuts i llest.