Bullim l'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'afegim els bolets variats i removem... Veure
Per fer l'oli verd incorporem la pell del carbassó, el julivert, el cibulet i l'oli en un pot i ho triturem fins que quedi un oli verd i espès. Reservem el resultat.
Afegim oli a una cassola i, un cop calent, incorporem la ceba picada i la coem a foc lent fins que quedi transparent... Veure
Es bullen les fulles de la col un parell de minuts per fer-les flexibles.
Es farceixen amb arròs i verdures tallades ben petites (tot en cru, sí, sí... l'arròs també!) amb les herbetes i espècies al gust... Veure
1. Col·locar en una olla l'arròs integral bullit (el podem deixar fet la nit abans), la beguda vegetal, la vainilla, la canyella i l'endolcidor... Veure
1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.
2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure
1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre)... Veure
1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra... Veure