ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Bullim l’'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'’afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'’afegim els bolets variats i removem... Veure

 

 

Risotto verd amb encenalls de parmesà

Risotto verd amb encenalls de parmesà

Per fer l’'oli verd incorporem la pell del carbassó, el julivert, el cibulet i l'oli en un pot i ho triturem fins que quedi un oli verd i espès. Reservem el resultat.
Afegim oli a una cassola i, un cop calent, incorporem la ceba picada i la coem a foc lent fins que quedi transparent... Veure

 

 

Farcellets de col amb arròs i verduretes

Farcellets de col amb arròs i verduretes

Es bullen les fulles de la col un parell de minuts per fer-les flexibles.
Es farceixen amb arròs i verdures tallades ben petites (tot en cru, sí, sí... l'arròs també!) amb les herbetes i espècies al gust... Veure

 

 

Porridge d'arròs integral amb canyella i ametlles

Porridge d'arròs integral amb canyella i ametlles

1. Col·locar en una olla l'arròs integral bullit (el podem deixar fet la nit abans), la beguda vegetal, la vainilla, la canyella i l'endolcidor... Veure

 

 

Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat

Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat

1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.

2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure

 

 

Amanida d'arròs i quinoa ecològica

Amanida d'arròs i quinoa ecològica

1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre)... Veure

 

 

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra... Veure