Primerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'oli i deixem que es dori.
Un cop daurades les verdures ho flamegem amb una mica de cognac, afegim la farina i remenem... Veure
Un cop tallada la coliflor la bullim a l'olla a pressió durant 15 minuts. La traiem del foc i la posem a escórrer.
Seguidament tallem la ceba a juliana, posem l'oli al foc i, un cop calent, hi afegim la ceba... Veure
1. Tallem la coliflor, la netegem i la ratllem amb un rallador o una picadora.
2. Un cop ratllada l'escaldem en una olla amb aigua bullint. La traiem i hi afegim 1 ou, 1 polsim de sal i formatge mozzarella ratllat... Veure
1. Preescalfar el forn a 200° C. Posar paper per forn a la safata de forn.
2. Pelar i tallar a juliana la ceba. Posar una mica d'oli en una paella i quan estigui calent afegir la ceba amb una mica de sal... Veure
1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.
2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.
3... Veure
1. Escalfar el forn a 200 ºC
2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure
1. Escalfar el forn a 200 ºC. Bullir la quinoa segons les indicacions del paquet.
2. Tallar la coliflor amb floretes, i posar en una safata pel forn amb paper de forn. Coure al forn durant 25 minuts aproximadament... Veure
1. Escalfar el forn a 200 ºC.
2. Tallar les flors de la coliflor i peleu i piqueu els alls.
3. En un bol gran, barrejar la coliflor i l'all amb l'oli d'oliva, el comí, el pebre vermell, la cúrcuma ratllada, la sal i el pebre negre (també hi podeu posar una mica de curri si us agrada)
4... Veure
1. Preescalfa el forn a 180º. Talla la coliflor en floretes i amaneix-la amb pebre i sal. Posa aigua a escalfar en una olla i, quan bulli, cou la coliflor al vapor 5 minuts.
2... Veure