ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Saltat de verdures amb xiitake

Saltat de verdures amb xiitake
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

¼ de col
Nap
1 pastanaga
1 ceba tendra
200 g de xiitake
¼ bròquil
50 g de mongeta tendra
Salsa d’'ostres
Salsa de soja
Sèsam torrat

 

Elaboració

Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant.
Els bolets els laminem i també els saltem.
Escaldem el bròquil en aigua amb una mica de sal.
Un cop tot saltejat, ho barregem en el wok i hi afegim un cullerada de soja i una d'’ostres.
Emplatem el conjunt i acabem decorant amb una mica de sèsam.