1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure
1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa... Veure
Deixa descongelar la massa de les crestes en el cas que estiguessin congelades.
Obre el paquet i separa acuradament les oblies perquè no es trenquin i disposa-les sobre un drap humitejat o superfície dura... Veure
1. Renta bé el bròquil i tritura-ho en cru en un robot o processador de cuina fins a aconseguir una textura que s'assembli a la d'un cous cous... Veure
1. Preescalfa el forn a 180º. Talla la coliflor en floretes i amaneix-la amb pebre i sal. Posa aigua a escalfar en una olla i, quan bulli, cou la coliflor al vapor 5 minuts.
2... Veure
1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.
2... Veure
Preescalfem el forn a 200 °C.
Tallem les verdures i les patates en trossos, prèviament rentades, i les enfilem en broquetes alternant una peça de cadascuna d'elles... Veure
1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure
Coem i refredem la pasta
Col·loquem la pasta en un bol gran i hia fegim el tomàquet, el pebrot, el blat de moro i el formatge feta.
Amb una cullera baregem bé... Veure