ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Batut de maduixa

Batut de maduixa

Rentar les maduixes i treure'n les fulles verdes.
Es posen a la batedora amb l'aigua, el sucre i la llimona.
Batre-ho tot fins aconseguir la consistència desitjada. Servir-ho en vas alt... Veure

 

 

Macedònia de fruites

Macedònia de fruites

Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure

 

 

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts... Veure

 

 

Iogurt amb mango, maduixa i llavors de xia

Iogurt amb mango, maduixa i llavors de xia

1. Tallem el mango a daus petits

2. Barregem el iogurt amb les llavors de xia

3. Tallem les maduixes a daus petits

 

 

Veure

 

 

Amanida de brots amb maduixes eco

Amanida de brots amb maduixes eco

1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot.

2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora... Veure

 

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure

 

 

Tartaleta de natilles i fruita variada

Tartaleta de natilles i fruita variada

Posar a la base de la tartaleta una mica de natilles.
A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil.
Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure

 

 

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure

 

 

Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure