1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure
1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure
1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure
1. Ratllem la pell de la llimona i la barregem amb el sucre.
2. Barregem la llet vegetal i l'oli i hi diluïm el llevat a la barreja.
3. Tamisem la farina i hi afegim el sucre amb la ratlladura de llimona... Veure
1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.
2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.
3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure
Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.
2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure