ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Netejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol. 
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin i un rajolí d'oli. Remeneu tot molt bé... Veure

 

 

Escalivada a la llenya

Escalivada a la llenya

Escaliveu els pebrots a la part amb més foc i durant menys temps, i les albergínies a la part amb menys foc i durant més temps.
Emboliqueu les cebes i les patates amb paper de plata i enterreu-les sota les cendres... Veure

 

 

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d’oli, una culleradeta de sal i una tasseta d’aigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina... Veure

 

 

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Gaspatxo refrescant

Gaspatxo refrescant

Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure

 

 

Escalivada

Escalivada

Posem al forn una safata amb els pebrots, les albergínies i una mica d'’oli. Passada una estona donem la volta a les verdures. Un cop cuites les reservem.
A una altra safata hi posem les cebes, també amb una mica d'’oli... Veure

 

 

Gratinat anxoves i escalivada

Gratinat anxoves i escalivada

Escalivem les verdures. A casa la fem indiferentment al forn o al caliu de la brasa de la barbacoa. Per qüestions de temperatura ambiental, a l'hivern al forn i a l'estiu a la brasa de la barbacoa per poder aprofitar el caliu residual... Veure

 

 

Cigrons amb samfaina

Cigrons amb samfaina

Segons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Si voleu fer un plat vegetarià, amb la barreja dels cigrons i la samfaina ja tindreu el plat fet... Veure

 

 

Barques de carbassó farcides de verdura

Barques de carbassó farcides de verdura

Comencem tallant els carbassons pel mig i coent-los al vapor uns 12 minuts. Amb una cullera els buidem i els posem cap per avall en un plat perquè deixin anar tota l'aigua.

Tallem al ceba a daus  i la coem  a foc suau fins que estigui transparent amb 2 cullerades d'oli i l'all, tallat també ben petit... Veure

 

 

Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Pelem i trossegem la síndria i ho batem juntament amb tots els ingredients en la Thermomix o en una batedora.
Ho passem després per un colador o xinès perquè no ens quedi la pell del tomàquet ni cap llavor de la síndria... Veure

 

 

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Tallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150oC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
Pugem la temperatura del forn a 200oC... Veure

 

 

Quinoa amb verdures

Quinoa amb verdures

1. Posem l’aigua al foc amb una mica de sal.

2. Rentem la quinoa i l’afegim a l’aigua quan bulli fins que estigui cuit (seguir les instruccions de l’embàs)

3... Veure

 

 

Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure

 

 

Hortet de musclos al forn

Hortet de musclos al forn

Obrim 1 quilo i mig de musclos al vapor.
Un cop freds els obrim i buidem la carn del mol•lusc. Colem i guardem l'aigua del musclo.
Reservem una cinquantena de valves. Preferiblement les grans, netes i boniques... Veure

 

 

Wok de verdures

Wok de verdures

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure