ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Netejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol. 
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin i un rajolí d'oli. Remeneu tot molt bé... Veure

 

 

Escalivada a la llenya

Escalivada a la llenya

Escaliveu els pebrots a la part amb més foc i durant menys temps, i les albergínies a la part amb menys foc i durant més temps.
Emboliqueu les cebes i les patates amb paper de plata i enterreu-les sota les cendres... Veure

 

 

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d’oli, una culleradeta de sal i una tasseta d’aigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina... Veure

 

 

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Gaspatxo refrescant

Gaspatxo refrescant

Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure

 

 

Escalivada

Escalivada

Posem al forn una safata amb els pebrots, les albergínies i una mica d'’oli. Passada una estona donem la volta a les verdures. Un cop cuites les reservem.
A una altra safata hi posem les cebes, també amb una mica d'’oli... Veure

 

 

Gratinat anxoves i escalivada

Gratinat anxoves i escalivada

Escalivem les verdures. A casa la fem indiferentment al forn o al caliu de la brasa de la barbacoa. Per qüestions de temperatura ambiental, a l'hivern al forn i a l'estiu a la brasa de la barbacoa per poder aprofitar el caliu residual... Veure

 

 

Cigrons amb samfaina

Cigrons amb samfaina

Segons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Si voleu fer un plat vegetarià, amb la barreja dels cigrons i la samfaina ja tindreu el plat fet... Veure

 

 

Barques de carbassó farcides de verdura

Barques de carbassó farcides de verdura

Comencem tallant els carbassons pel mig i coent-los al vapor uns 12 minuts. Amb una cullera els buidem i els posem cap per avall en un plat perquè deixin anar tota l'aigua.

Tallem al ceba a daus  i la coem  a foc suau fins que estigui transparent amb 2 cullerades d'oli i l'all, tallat també ben petit... Veure

 

 

Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Pelem i trossegem la síndria i ho batem juntament amb tots els ingredients en la Thermomix o en una batedora.
Ho passem després per un colador o xinès perquè no ens quedi la pell del tomàquet ni cap llavor de la síndria... Veure

 

 

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Tallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150oC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
Pugem la temperatura del forn a 200oC... Veure

 

 

Quinoa amb verdures

Quinoa amb verdures

1. Posem l’aigua al foc amb una mica de sal.

2. Rentem la quinoa i l’afegim a l’aigua quan bulli fins que estigui cuit (seguir les instruccions de l’embàs)

3... Veure

 

 

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera.

2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure

 

 

Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure

 

 

Hortet de musclos al forn

Hortet de musclos al forn

Obrim 1 quilo i mig de musclos al vapor.
Un cop freds els obrim i buidem la carn del mol•lusc. Colem i guardem l'aigua del musclo.
Reservem una cinquantena de valves. Preferiblement les grans, netes i boniques... Veure

 

 

Wok de verdures

Wok de verdures

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure