Fer un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola.
Afegir-hi el pebrot verd i vermell tallat a daus ben petits, sofregir una mica i incorporar les carxofes, netes i tallades a quarts.
Afegir-hi l'arròs i deixar sofregir un parell de minuts... Veure
Cou al vapor, amb una miqueta de sal, la mongeta tendra tallada a trossos.
Mentrestant, cou les faves a l'olla a pressió junt amb el farcellet d'herbes i una mica de sal.
Prepara una vinagreta amb ceba ben picada, julivert, vinagre, l'oli, sal i pebre al gust... Veure
Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure
Primer de tot bullim les mongetes procurant que no ens quedin massa cuites, al dente, les escorrem i les apartem.
Escaldem els tomàquets amb aigua, els pelem i treiem el cor i les llavors... Veure
Bullim l’ou i el deixem refredar.
Cuinem al vapor, o bé bullim, la mongeta tendra, la pastanaga, la ceba i la patata. Calcula uns 15 minuts, però ves-ho controlant.
Emplatem i hi afegim el mix de llavors o el llevat nutricional per sobre... Veure
1. Rentar les mongetes i tallar les puntes.
2. Tallar les mongetes en 3-4 trossos i coure-les al vapor durant 8 minuts.
3. Pela les patates, trosseja-les i coure-les en una cassola amb aigua bullent amb un polsim de salt durant 12 minuts... Veure
1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.
2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé... Veure
1. Posar aigua a bullir en una olla gran. Mentrestant, tallar les puntes de les mongetes i prepareu un bol gran amb aigua amb gel.
2. Quan l'aigua bulli, afegir una mica de sal i les mongetes tendres... Veure
1. El dia abans deixeu els anacards en remull completament coberts amb aigua durant 2-3 h.
2. Escorreu-los i deixeu-los assecar durant 12 h mínim.
3... Veure