Ingredients
(Per a 4 persones)
2 tasses de llenties vermelles
2 pastanagues ecològiques
1 pebrot vermell eco
1 ceba ecològica
3 dents d'all eco picats
1 tros de gingebre fresc
2 cullerades d'oli d'oliva
Sal i pebre
Julivert
2 tasses d'arròs integral
Mix d'espècies:
2 cullerades petites de comí en pols
1 cullerada petita de cúrcumaen pols
½ cullerada petita de caiena
Elaboració
1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts.
2. Afegirem la resta d'espècies, sal i pebre al gust i remenem.
3. Afegirem les llenties rentades i seguidament una mica d'aigua fins a cobrir-les. Anirem afegint aigua a mesura que la cocció ens ho vagi demanat.
4. Ho courem a foc mitjà uns 30 minuts aproximadament. Mentrestant picarem el julivert i l'afegirem a l'olla.
5. Passats els 30 minuts ja ho podrem servir. Podem acompanyar la nostra sopa amb un bol d'arròs integral cuit.
Bon profit!