Tallem la remolatxa, la ceba i els porros a daus.
Ho posem amb oli a la paella tot mirant que es vagi coent a foc lent.
Quan estigui daurat i la remolatxa tova ho triturem posant-hi una mica daigua, depenent de lespessor que es vulgui... Veure
1. Rentar la remolatxa sencera, coure-la durant una hora a foc mig amb aigua amb sal, escórrer, pelar i trossejar-la en 4-5 trossos... Veure
1. Pelar totes les verdures.
2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.
3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.
4... Veure
1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.
2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure
1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.
2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure
1. Preescalfeu el forn a 190 °C.
2. Piqueu les remolatxes amb l'ajuda d'un processador d'aliments o un ratllador.
3. Amb una batedora, triturar les nous, els flocs de civada, el lli, els alls, les espècies i la sal, fins que quedi com una farina... Veure