ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Crema de remolatxa

Crema de remolatxa

Tallem la remolatxa, la ceba i els porros a daus.
Ho posem amb oli a la paella tot mirant que es vagi coent a foc lent.
Quan estigui daurat i la remolatxa tova ho triturem posant-hi una mica d’aigua, depenent de l’espessor que es vulgui... Veure

 

 

Hummus de remolatxa

Hummus de remolatxa

1. Rentar la remolatxa sencera, coure-la durant una hora a foc mig amb aigua amb sal, escórrer, pelar i trossejar-la en 4-5 trossos... Veure

 

 

Xips de verdures

Xips de verdures

1. Pelar totes les verdures.

2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.

3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.

4... Veure

 

 

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.

2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure

 

 

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.

2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure

 

 

Hamburgueses de remolatxa eco

Hamburgueses de remolatxa eco

1. Preescalfeu el forn a 190 °C.

2. Piqueu les remolatxes amb l'ajuda d'un processador d'aliments o un ratllador.

3. Amb una batedora, triturar les nous, els flocs de civada, el lli, els alls, les espècies i la sal, fins que quedi com una farina... Veure

 

 

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Bullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.
D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure