ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Bullim l’'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'’afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'’afegim els bolets variats i removem... Veure

 

 

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes

Salpebreu i enrossiu el pollastre sencer.
Afegiu-hi les cebes, l’'orenga i la cabeça d’'alls.
Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc baix, fins que el pollastre estigui cuit, tot afegint-hi una mica d'aigua de tant en tant... Veure

 

 

Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

1. Talleu el pollastre a octaus o més petit, com us agradi. Salpebreu el pollastre, enrossiu-lo a la paella i reserveu-lo... Veure

 

 

Pollastre rostit a la cassola

Pollastre rostit a la cassola

Saleu i empebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
Afegiu-hi les cebes, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapeu-ho, abaixeu el foc i deixeu que cogui fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques d’aigua si fa falta... Veure

 

 

Canelons de Nadal

Canelons de Nadal

En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure

 

 

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure

 

 

Pollastre eco al curry

Pollastre eco al curry

1. Tallar el pit de pollastre a daus i salar.

2. Daurar la carn en una paella amb una mica d'oli.

3. Retirar la carn i afegir la ceba tallada en juliana... Veure

 

 

Pollastre Korma ecològic

Pollastre Korma ecològic

Consell: Deixar el pollastre a macerar el dia abans. Si no és possible deixar-lo a macerar durant 4-5 h a la nevera perquè agafi el gust desitjat.

1. Preparar la maceració... Veure