ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Bullim l’'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'’afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'’afegim els bolets variats i removem... Veure

 

 

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes

Salpebreu i enrossiu el pollastre sencer.
Afegiu-hi les cebes, l’'orenga i la cabeça d’'alls.
Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc baix, fins que el pollastre estigui cuit, tot afegint-hi una mica d'aigua de tant en tant... Veure

 

 

Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

Pollastre ecològic amb prunes i pinyons

1. Talleu el pollastre a octaus o més petit, com us agradi. Salpebreu el pollastre, enrossiu-lo a la paella i reserveu-lo... Veure

 

 

Pollastre rostit a la cassola

Pollastre rostit a la cassola

Saleu i empebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
Afegiu-hi les cebes, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapeu-ho, abaixeu el foc i deixeu que cogui fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques d’aigua si fa falta... Veure

 

 

Canelons de Nadal

Canelons de Nadal

En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure

 

 

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure

 

 

Pollastre eco al curry

Pollastre eco al curry

1. Tallar el pit de pollastre a daus i salar.

2. Daurar la carn en una paella amb una mica d'oli.

3. Retirar la carn i afegir la ceba tallada en juliana... Veure

 

 

Pollastre Korma ecològic

Pollastre Korma ecològic

Consell: Deixar el pollastre a macerar el dia abans. Si no és possible deixar-lo a macerar durant 4-5 h a la nevera perquè agafi el gust desitjat.

1. Preparar la maceració... Veure

 

 

Delícies de poma amb amanida Waldorf

Delícies de poma amb amanida Waldorf

1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.

2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure

 

 

Pollastre amb salsa parmesana cremosa de bledes eco

Pollastre amb salsa parmesana cremosa de bledes eco

1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares.

2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre... Veure

 

 

Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco

Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco

1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet.

2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega... Veure

 

 

Arepas de pollastre i alvocat eco

Arepas de pollastre i alvocat eco

1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta... Veure

 

 

Durum de pollastre eco

Durum de pollastre eco

1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.

2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa... Veure