Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure
Bullim l'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'afegim els bolets variats i removem... Veure
Salpebreu i enrossiu el pollastre sencer.
Afegiu-hi les cebes, l'orenga i la cabeça d'alls.
Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc baix, fins que el pollastre estigui cuit, tot afegint-hi una mica d'aigua de tant en tant... Veure
1. Talleu el pollastre a octaus o més petit, com us agradi. Salpebreu el pollastre, enrossiu-lo a la paella i reserveu-lo... Veure
Saleu i empebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
Afegiu-hi les cebes, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapeu-ho, abaixeu el foc i deixeu que cogui fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques d’aigua si fa falta... Veure
En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure
En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure
En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure
1. Tallar el pit de pollastre a daus i salar.
2. Daurar la carn en una paella amb una mica d'oli.
3. Retirar la carn i afegir la ceba tallada en juliana... Veure
Consell: Deixar el pollastre a macerar el dia abans. Si no és possible deixar-lo a macerar durant 4-5 h a la nevera perquè agafi el gust desitjat.
1. Preparar la maceració... Veure
1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.
2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure
1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares.
2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre... Veure
1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet.
2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega... Veure
1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta... Veure
1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa... Veure