ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Arròs  de verdures

Arròs de verdures

Fer un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola.
Afegir-hi el pebrot verd i vermell tallat a daus ben petits, sofregir una mica i incorporar les carxofes, netes i tallades a quarts.
Afegir-hi l'’arròs i deixar sofregir un parell de minuts... Veure

 

 

Carxofes saltades amb ceps, escamarlans i suc de rostit

Carxofes saltades amb ceps, escamarlans i suc de rostit

Netegem les carxofes, les tallem a quarts i deixem només les parts més tendres. Les reservem en un recipient amb aigua i llimona.
Pelem els escamarlans, retirant el cap, però sense llençar-lo a la brossa, ja que el farem servir més tard... Veure

 

 

Carxofes al forn

Carxofes al forn

Talleu el tronc de les carxofes i traieu les fulles de més enfora. Piqueu les carxofes per dalt fins que quedin ben obertes. Salpebreu-les i afegiu-hi un bon rajolí d’oli d’oliva... Veure

 

 

Amanida tèbia de carxofes

Amanida tèbia de carxofes

1. Pelar les carxofes, treure les fulles més dures de l’exterior i reservar la part més tendra de color més groguenc.

2. Posar una olla al foc, quan arrenqui al bull posar-hi les carxofes tallades en 4 trossos i bullir fins que estiguin cuites, entre 20 i 30 minuts aproximadament... Veure

 

 

Crema de carxofes eco

Crema de carxofes eco

1. Talla els porros i els alls a làmines.

2. Posa un raig d'oli d'oliva en una olla i afegeix els alls, quan estiguin una mica daurats, afegeix el porro. Cou a foc mitjà fins que estigui tot daurat... Veure

 

 

Crema eco de nyàmeres amb xips carxofa

Crema eco de nyàmeres amb xips carxofa

1. Rentar el porro i tallar-lo a juliana. Posar una paella al foc amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan l’oli estigui una mica calent afegir el porro i coure a foc lent.

2. Mentrestant, netejar, pelar i tallar a trossos les nyàmeres... Veure

 

 

Carxofes a la brasa

Carxofes a la brasa

Talleu els tronxos de les carxofes i, agafant-les per la base, esclafeu-les perquè s’obrin.
Renteu-les i escorreu-les cap per avall i col•loqueu-les a les graelles amb les fulles cap per baix.
Al cap d’una estona gireu-les posant les fulles cap amunt i amaniu-les per dins amb sal, oli i pebre negre... Veure

 

 

Ou, carxofes i foie d’ànec

Ou, carxofes i foie d’ànec

Netegem i laminem les carxofes.
Posem una cassola al foc amb oli d'oliva verge i tot seguit fregim les lamines de carxofa, i ho reservem.
Fem els ous fregits.
Passem els medallons de foie d'ànec per la planxa uns 2 minuts... Veure

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure