En un plat posa les mongetes, el bacallà esqueixat o la tonyina escorreguda i els tomàquets i les cebes tallats en grills.
Amaneix-ho amb l'oli, el vinagre i la sal.
Col·loca l'ou dur a sobre tallat per la meitat... Veure
1. Pelem i tallem la ceba i el pebrot vermell a daus petits
2. Rentem les mongetes i les posem en un bol. I afegim la ceba i el pebrot.
3. Desgranem el blat de moro i l'afegim al bol juntament amb els pesols... Veure
1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes.
2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts... Veure
1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent.
2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts... Veure