Neteja els bolets.
Pica fi l'all i la ceba. Salteja-ho a una cassola amb l'oli d'oliva, fins que quedin transparents. Afegeix els bolets escorreguts i salteja-ho uns minuts.
Afegeix la salsa de soja, el julivert picat i una mica de sal i pebre negre acabat de moldre... Veure
Comencem passant pel turmix tots els ingredients per fer els crepes i ho deixem 1 hora a la nevera.
Mentrestrant, anem fent el sofregit pel farcit: tallem la ceba, el pebrot i l'all ben petit, quan ho tinguem mig cuit afegim el xiitake laminat i per últim les gambes pelades i tallades... Veure
Bullim l'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'afegim els bolets variats i removem... Veure
Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure
Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes... Veure
Arreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Pelar i picar els alls, i tallar en rodanxes les cebes tendres.
Rentar, assecar i picar les herbes.
Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i ofegar els alls, la ceba i les herbes amb una mica de sal... Veure
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure
1. Posar una mica d'oli en una paella gran a foc alt i afegir els bolets xiitake i maitake, remenant-los de tant en tant... Veure
1. Posem els ous a bullir en una olla amb aigua. Bullim durant 7-8 minuts perquè ens quedi una mica cru de dins i els posem en aigua freda uns minuts perquè es refredin i tallem la cocció... Veure