Visita'ns

Conèixer, difondre i promoure els valors de l'agricultura ecològica també depèn de tu.

L’equip de Fundació Viver de Bell-lloc, entitat promotora de La Tavella, conjuntament amb el personal de L'Esquirol, Natura i Lleure, organitza activitats per a tots els públics.

Si vols, pots fer una visita guiada a la finca. Així, podràs conèixer la nostra horta ecològica, el bosc mediterrani, participar en “jocs de pagès” i moltes més sorpreses.

També organitzem activitats i tallers als centres escolars! Us ajudarem a fer el vostre primer hort o, si ho preferiu, podem organitzar tallers de cuina i begudes saludables o de compostatge col·lectiu.

Per a les empreses ens encarreguem de desenvolupar activitats de “team-building” i jornades de voluntariat i participació social, així com altres tipus d’esdeveniments, sempre oferint un servei integral.

Com podeu veure el nostre equip està esperant poder compartir amb tots vosaltres la cultura de l'agricultura i l'alimentació ecològica.

 

 

 • Visites a escolars i universitaris

  Estades i activitats de sensibilització i educació ambiental per escoles des de l’etapa infantil fins a l’educació superior.


  Descarrega't pdf
 • Visites de famílies i grups

  Vine a passar un dia amb nosaltres i gaudeix d’un espai lúdic, educatiu i amb valor social.


  Descarrega't pdf
 • Team Bulding. Activitats per a empreses.

  Activitats a l’aire lliure per fomentar valors, compromís i treball en equip.


  Descarrega't pdf

 

Applus Applus Applus ccpae ccpae
Malabars | Copyright © 2013 la tavella