Ingredients
2 albergínies
3 cebes tendres
2 grans d'all
Julivert
300 g carn picada
Mig got vi blanc o cava
1 culleradeta pebre vermell
400 g tomàquet triturat
Mozzarella
Sal, pebre negre, comí, orenga i oli
Elaboració
Tallar dues albergínies grans per la meitat i coure-les al forn. Quan estiguin cuites, buidar-les.
Fregir tres cebes tendres tallades ben petites en una mica d'oli. Un cop fregides, afegir dos grans d'all tallades petits, una cullerada de julivert picat i 300 g de carn picada.
Quan la carn estigui feta, afegir mig got de vi blanc o cava.
Quan el vi s'evapori, afegir la polpa de les albergínies, una cullerada petita de pebre vermell, una mica d'orenga, de comí, sal, perbre negre i 400 g de tomàquet triturat.
Un cop el tomàquet estigui fregit, farcir les albergínies.
Posar mozzarella per sobre, una mica d'orenga i gratinar.