Ingredients
(Per a 4 persones)
3 tomàquets ecològics
1 albergínia ecològica
1 carbassó ecològic
1 ceba ecològica
100 g de sofregit de tomàquet
Orenga, alfàbrega...(l'herba que més ens agradi)
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
Elaboració
1. Talla els tomàquets, l'albergínia, la ceba i el carbassó a rodanxes primes de la mateixa mida.
2. Si vols treure l'amargo de l'albergínia, col·loca les rodanxes d'albergínia a un escorredor i posa-hi una mica de sal per sobre, deixa reposar 30 minuts i renta amb aigua.
3. Mentrestant, posa la salsa de tomàquet en una safata pel forn.
4. Preescalfa el forn a 180 °C amb calor a dalt i a baix i amb ventilador.
5. Col·loca les rodanxes de les verdures: una làmina d'albergínia, una de ceba, una de tomàquet i una de carbassó i vés repetint fins a tenir la safata plena. Si et sobren verdures, les pots saltejar a la paella i guardar-les com a acompanyament per l'endemà.
6. Posa un raig d'oli d'oliva per sobre les verdures, sal, pebre i herbes al gust.
7. Col·loca el motlle al forn durant 1 hora.
8. Quan les verdures estiguin tendres ja les podrem servir.
Bon profit!