ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de tomàquet i mozzarella

Amanida de tomàquet i mozzarella
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

6 Tomàquets madurs i de qualitat
250g de mozzarella fresca
10g de fulles d'’alfàbrega fresca i tallada fina
120cc d'oli extra verge
3 cullerades de vinagre negre
1 cullerada de vinagre balsàmic
Sal i pebre
12 Tiretes finíssimes de pebrot vermell (o fulles de pesto)

 

Elaboració

Tallem el tomàquet en fines làmines i també la mozzarella a fines rodanxes.
Posem el tomàquet en un plat, el salem una mica segons el nostre gust i a sobre posem la mozzarella. Afegim ’alfàbrega al centre del plat.
En un bol petit barregem l’'oli, els dos vinagres, una mica més de sal i el pebre mòlt.
Decorem amb les tiretes de pebrot vermell o les fulles de pesto i amb una cullera anem tirant la barreja que serveix per amanir.