ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Albergínies farcides de carn al forn amb parmesà a la crema

Albergínies farcides de carn al forn amb parmesà a la crema
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

8 albergínies
200 grams de carn de porc picada
Beixamel cremosa
Sofregit de tomàquet
Parmesà
1 copa de vi ranci

 

Elaboració

Netejarem les albergínies i les tallarem per la meitat de llarg. Amb un ganivet els hi farem uns talls. Les posarem en una safata amb oli i les enfornarem a 200 graus.
Un cop cuites els hi traurem la carn, la polpa. Aquesta polpa l’'haurem de picar amb un ganivet fins que ens quedi una pasta.
Guardarem la part exterior negra de l’'albergínia, que ens servirà per a omplir de la carn que a continuació prepararem.
Agafarem la carn i en una paella la sofregirem una mica. Hi afegirem la copa de vi ranci, una mica de sofregit de tomàquet i ho deixarem coure uns 10 minuts, al final hi afegirem la pasta de les albergínies.
Posarem les pells de les albergínies sobre una base on les omplirem d’'aquesta farsa de carn que tenim. Hi posarem la beixamel i el formatge ratllat per sobre, les gratinarem al forn fins que quedin dorades.
Un cop gratinades les servirem en un plat pla, posant-hi un parell de peces.
Amb aquesta farsa també en podem fer una lasanya que queda per llepar-se els dits!

www.fondasala.com