ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Canelons de Nadal

Canelons de Nadal
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

16 plaques de canelons
200gr de cap de llom
100gr de jarret de vedella
200gr de pollastre
una ceba
dos grans d’all
dos fetges de pollastre
un tomàquet
un got de vi blanc
una branca de canyella
beixamel
formatge ratllat
mantega
oli
sal, pebre i aigua.

 

Elaboració

En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet. A mig rostir feu-hi la reducció del vi. Coleu el suc, retireu la branca de canyella i passeu-ho tot per la màquina de trinxar. Barregeu la farsa amb beixamel i repartiu-la per sobre les plaques de canelons. Emboliqueu els canelons, poseu-los en una placa de forn untada amb mantega, cobriu-los amb beixamel i poseu-hi per sobre el formatge ratllat i unes boletes de mantega. Poseu-los al forn a 180º durant 15 o 20 minuts per escalfar i gratinar.

Variacions:


S’hi pot afegir cervell de xai al farciment.
Es pot afegir trufa ratllada al farciment.
Es pot posar unes tires de salsa de tomàquet clàssica per sobre de la beixamel.
Es pot afegir una mica de paté al farciment.
Es pot variar el tipus i la proporció de les carns.
Sovint es fa a partir de sobres de rostit i de carn d’olla.


Font: Corpus Culinari Català