ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Arròs de verdures

Arròs  de verdures
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

50 g d'’arròs de gra rodó
1 ceba mitjana
2 tomàquets
1 pebrot verd
100 g de bròquil
100 g de mongeta verda
2 carxofes
100 g de pèsols
100 g de fesols cuits
1 dl d'’oli d'’oliva
1 gra d'’all
4 fulles de julivert
Sal
1 l d'’aigua o brou de verdures

 

Elaboració

Fer un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola.
Afegir-hi el pebrot verd i vermell tallat a daus ben petits, sofregir una mica i incorporar les carxofes, netes i tallades a quarts.
Afegir-hi l'’arròs i deixar sofregir un parell de minuts.
Cobrir amb l’'aigua bullent i fer coure a foc viu. Quan quedin uns 10 minuts, afegir els pèsols, les mongetes verdes i el bròquil tallat petit i deixar coure uns minuts més. Preparar la picada. En el vas del batedor elèctric triturar l’'all i el julivert amb l’'oli.
Quan quedin 2 minuts afegir els fesols cuits.