Ingredients
50 g d'arròs de gra rodó
1 ceba mitjana
2 tomàquets
1 pebrot verd
100 g de bròquil
100 g de mongeta verda
2 carxofes
100 g de pèsols
100 g de fesols cuits
1 dl d'oli d'oliva
1 gra d'all
4 fulles de julivert
Sal
1 l d'aigua o brou de verdures
Elaboració
Fer un sofregit de ceba i tomàquet en una cassola.
Afegir-hi el pebrot verd i vermell tallat a daus ben petits, sofregir una mica i incorporar les carxofes, netes i tallades a quarts.
Afegir-hi l'arròs i deixar sofregir un parell de minuts.
Cobrir amb l'aigua bullent i fer coure a foc viu. Quan quedin uns 10 minuts, afegir els pèsols, les mongetes verdes i el bròquil tallat petit i deixar coure uns minuts més. Preparar la picada. En el vas del batedor elèctric triturar l'all i el julivert amb l'oli.
Quan quedin 2 minuts afegir els fesols cuits.