ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 enciam Lollo Roso
1 enciam risat (o fulla de Roure)
200 g d’espinacs
4 làmines de pernil ibèric
100 g de foie
4 maduixes
4 espàrrecs de marge
4 tomàquets madurs
oli
sal
pebre
vinagre de Mòdena

 

Elaboració

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs.
Per últim hi afegim el foie (paté o micuit, el que preferiu) i deixem que es desfaci, fins crear una barreja melosa.
Escaldem els espàrrecs en aigua bullint i sal durant 4 minuts. Després els refredem.
Tallem les maduixes a làmines i les reservem per decorar.
Per fer la vinagreta hem d’agafar 3 parts de vinagre per una d’oli d’oliva, i rectificar de sal i pebre negre.
Un cop tenim els enciams netejats en aigua abundant, els trosegem i muntem l’amanida amb un toc creatiu.
Bon profit!