Ingredients
150 g de cuscús eco
4 tomàquets grans ecològics
½ pastilla de brou de pollastre eco
60 g d'albercocs secs o dàtils
60 g de panses
1 ceba eco
15 g de menta fresca
1 llimona
Pebre i sal al gust
OOVE
Elaboració
1. Preescalfar el forn a 200 °C.
2. Coure el cuscús seguint les indicacions del paquet i amb ½ pastilla de brou de pollastre a l'aigua.
3. Tallar els albercocs o dàtils i les panses a trossos.
4. Rentar i tallar les cebes a daus petits i pica la menta fresca. Pots guardar algunes fulles per decorar.
5. Fer suc de mitja llimona i ratllar una mica de la seva pell.
6. En un bol posar el cuscús cuit, la menta, la ratlladura de llimona i el suc, una mica d'oli i sal i pebre al gust. Barrejar bé.
7. Rentar els tomàquets i tallar la part superior. Buidar el tomàquet amb l'ajuda d'una cullera. Afegir la carn del tomàquet i les llavors a la barreja i tornar a mesclar.
8. Posar els tomàquets en una safata per forn i omplir-los amb la barreja. Tapar-los amb la part superior tallada dels tomàquets.
9. Coure al forn durant 20 minuts. I ja ho podrem servir!
Bon profit!
Una recepta de: letsgetcooking.org.uk