ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Tomàquets eco farcits amb cuscús

Tomàquets eco farcits amb cuscús
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

150 g de cuscús eco
4 tomàquets grans ecològics
½ pastilla de brou de pollastre eco
60 g d'albercocs secs o dàtils
60 g de panses
ceba eco
15 g de menta fresca
1 llimona
Pebre i sal al gust
OOVE

 

Elaboració

1. Preescalfar el forn a 200 °C.

2. Coure el cuscús seguint les indicacions del paquet i amb ½ pastilla de brou de pollastre a l'aigua.

3. Tallar els albercocs o dàtils i les panses a trossos.

4. Rentar i tallar les cebes a daus petits i pica la menta fresca. Pots guardar algunes fulles per decorar.

5. Fer suc de mitja llimona i ratllar una mica de la seva pell.

6. En un bol posar el cuscús cuit, la menta, la ratlladura de llimona i el suc, una mica d'oli i sal i pebre al gust. Barrejar bé.

7. Rentar els tomàquets i tallar la part superior. Buidar el tomàquet amb l'ajuda d'una cullera. Afegir la carn del tomàquet i les llavors a la barreja i tornar a mesclar.

8. Posar els tomàquets en una safata per forn i omplir-los amb la barreja. Tapar-los amb la part superior tallada dels tomàquets.

9. Coure al forn durant 20 minuts. I ja ho podrem servir!

Bon profit!

Una recepta de: letsgetcooking.org.uk