ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 tomàquet per amanir
1 gra d’all
Ceba tendra
Cogombre
Sal, oli, pebre i vinagre

 

Elaboració

Primer de tot pelarem els tomàquets deixant-los ben nets de pell, ja que la major part de la gent els prefereix pelats.
Podem usar qualsevol tipus de tomàquet verd, com ara les varietats Cor de Bou, Raff o Montserrat.
Els tallarem en forma de gra d’all, obtenint-ne unes quantes parts.
Aquestes parts les posarem en un cert ordre al plat i cada tall de tomàquet l'acompanyarem d'una rodanxa de cogombre tallat fi.
Per sobre hi afegirem ceba tendra tallada a rodones i l’all tallat en juliana.
Ho amanirem tot amb un bon oli, sal pebre i unes gotes d’un vinagre que ens agradi, bon profit!!