ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Tabulé- Amanida

Tabulé- Amanida
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

3 tasses de sèmola de cuscús
4 tomàquets
1 cogombre
1 pebrot verd
4 cullerades d’oli verge extra
1 llimona
40 grams de panses
4 fulles de menta seca
Sal i pebre

 

Elaboració

Una de les maneres de preparar el cuscús consisteix a posar aigua a bullir amb una culleradeta de sal per, quan arribi al punt d’ebullició incorporar-hi el cuscús, remoure, posar una tapadora i apagar el foc deixant-ho reposar un parell de minuts. A continuació ho colarem i ho assecarem.
Després posem el cuscús a un bol, afegim 4 cullerades d’oli, la menta prèviament picada, sal i el suc fet amb la llimona. Barregem molt bé tots els ingredients.
Tot seguit, tallem els tomàquets en daus petits, tenint cura de mantenir el suc d’aquest i els incorporem als ingredients anteriors i els barregem també.
Un cop hem afegit el tomàquet, fem el mateix amb el pebre i el cogombre; i ho agregem a la preparació amb les passes i ho barregem bé.
Finalment, quan ja tenim tots els ingredients junts i barrejats, tapem el bol amb film i el deixem reposar a la nevera una hora, com a mínim perquè es refredi i agafi el gust de l’oli i les espècies amb els ingredients.