ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Graellada de verdures eco amb salsa romesco

Graellada de verdures eco amb salsa romesco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per a 4 persones)

Per a la graellada:

4 patates mitjanes eco 
1 carbassó eco
1 albergínia eco
4 tomàquets eco
2 pebrots vermells eco
2 pebrots verds eco
2 manats d’espàrrecs verds eco

Per a la salsa:

6 tomàquets madurs eco
2 nyores
1/2 cabeça d'alls eco
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
un raig de vinagre
15 g d'ametlles torrades
15 g d'avellanes torrades
pebre negre
oli d'oliva
sal

 

Elaboració

1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera.

2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts. Tallar l’all per la meitat i extreure’n la polpa. Pelar els tomàquets.

3. Triturar la polpa dels alls, del tomàquet i de la nyora amb les ametlles, les avellanes, el pebre vermell dolç, una mica de pebre negre, una mica de sal, oli i vinagre fins a obtenir una salsa homogènia. Reservar.

4. Seguidament, rentar les patates i bullir-les amb pell durant 20 minuts. Rentar els espàrrecs i treure’n la part final de la tija, la part més dura, i bullir-los durant 15 minuts.

5. Rentar els pebrots i tallar-los a tires amples, rentar el carbassó i l’albergínia i tallar-los a rodanxes i tallar les patates per la meitat.

6. Preparar les brases i cuinar totes les verdures a la graella fins que estiguin cuites.

7. Servir les verdures acompanyades amb la salsa romesco.

 

Bon profit!