Ingredients
1 alvocat
oli de gira-sol
oli d'oliva verge
4 tomàquets
suc de llimona
1 ceba tendra
fulles de julivert
2 gotes de tabasco verd
Elaboració
Obrim l'alvocat, en traiem el pinyol i amb una cullereta traiem la polpa de l'alvocat i la posem dins del got de la batedora.
Afegim una mica de sal a aquesta polpa i ho triturem amb la batedora fins a obtenir una crema.
Afegim oli d'oliva i oli de gira-sol al got de la batedora elèctrica, com si volguéssim fer una maionesa. Ho tornem a batre, fins que obtinguem una crema molt fina.
Piquem la ceba tendra i una mica de julivert, i tallem els tomàquets a dauets. Ho afegim tot a la crema, amb el suc de llimona.
Barregem bé tots els ingredients del got i ja tenim el guacamole. Si us agrada el picant, és el moment d'afegir-hi dues gotetes de tabasco verd.