Ingredients
(per a dues persones)
2 ous
1 ceba
1 pera
Mitja albergínia
1 carbassó petit
1 pot de tomàquet triturat
Unes fulles de bledes vermelles
Pimentó de la Vera
Una culleradeta de sucre
Oli, sal i pebre
Elaboració
Sofregim la ceba tallada ben petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó.
Quan estigui cuit hi posem un polsim de pimentó de la Vera i ho cobrim amb el tomàquet triturat. Ho coem tot a foc suau durant uns 10 minuts, ho salpebrem i hi posem una culleradeta de sucre per corregir l’acidesa. Al final de la cocció afegim les fulles de bleda tallades a tires fines.
Ho passem a un recipient apte per a forn i hi posem l’ou a sobre. Ho coem al forn, prèviament escalfat, a 200º (dalt i baix) durant uns 10 minuts, o fins que veiem que la clara està cuita.
Trobaràs la recepta a Els fogons de la Bordeta.