Ingredients
100 g de nous
150 g de sucre
La pell d'una llimona
250 g de carbassó tallat a trossos sense pelar
3 ous
100 g de mantega
1 cullerada de canyella en pols
180 g de farina de reposteria
1 sobre de llevat
1 pessic de sal
100 g de dàtils tallats petits
100 g de panses
Elaboració
Barregeu el sucre, les raspadures de llimona, la mantega, el carbassó i la canyella i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que quedi una massa fina i homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i el pessic de sal i remeneu-ho suaument.
Finalment afegiu-hi les nous i els dàtils tallats petits i les panses senceres.
Folreu un motlle (de corona o de plumcake) amb paper setinat de cuina i coeu-ho al forn a 180ºC amb l'escalfador de dalt i baix durant 35 o 40 minuts.
Desemmotlleu-ho i poseu-hi sucre glaç per damunt.