ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pastís de carbassó dolç

Pastís de carbassó dolç
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

100 g de nous
150 g de sucre
La pell d'una llimona
250 g de carbassó tallat a trossos sense pelar
3 ous
100 g de mantega
1 cullerada de canyella en pols
180 g de farina de reposteria
1 sobre de llevat
1 pessic de sal
100 g de dàtils tallats petits
100 g de panses

 

Elaboració

Barregeu el sucre, les raspadures de llimona, la mantega, el carbassó i la canyella i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que quedi una massa fina i homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i el pessic de sal i remeneu-ho suaument.
Finalment afegiu-hi les nous i els dàtils tallats petits i les panses senceres.
Folreu un motlle (de corona o de plumcake) amb paper setinat de cuina i coeu-ho al forn a 180ºC amb l'escalfador de dalt i baix durant 35 o 40 minuts.
Desemmotlleu-ho i poseu-hi sucre glaç per damunt.