Ingredients
2 carbassons
2 cullerades oli d'oliva verge extra
1 ceba
1 all
120 g pebrot vermell
100 g albergínia
1 cullerada tamari
2 branquetes farigola fresca
1 cullerada ametlla laminada
sal
pebre acabat de moldre
Elaboració
Comencem tallant els carbassons pel mig i coent-los al vapor uns 12 minuts. Amb una cullera els buidem i els posem cap per avall en un plat perquè deixin anar tota l'aigua.
Tallem al ceba a daus i la coem a foc suau fins que estigui transparent amb 2 cullerades d'oli i l'all, tallat també ben petit. Aleshores hi afegim el pebrot i l'albergínia, també a daus, i els saltegem. Hi posem la polpa dels carbassons tallada a trossets, una cullerada de tamari i fulles de farigola fresca.
Salpebrem els carbassons, els farcim amb la barreja de verdures i hi escampem per sobre les ametlles laminades. Els posem a gratinar al forn, que ja tindrem calent a 180º, fins que l'ametlla comenci a agafar color.
Trobaràs la recepta a El món de la cuina.