Ingredients
1 bloc de tofu
2 cebes tallades a daus
2 carbassons tallats a mitges rodanxes
1 tros petit de pebrot vermell picat finet
1 cullerada d'alfàbrega seca
½ tassa d'olives negres sense pinyol
2 cullerades de pipes de girasol torrades
Sal marina
Oli d'oliva
Elaboració
Saltejar la ceba amb una mica d'oli i sal marina durant 10 minuts. Afegir el carbassó, el pebrot vermell i l'alfàbrega i continuar 5 minuts més.
Passar per la batedora el tofu amb una mica d'aigua freda i una cullerada d'oli d'oliva. La seva consistència ha de ser com la d'un paté espès.
En un motlle per a forn col·loquem les verdures saltejades (si hi hagués suc del carbassó, cal que s'escorri).
Tirar la salsa espessa del tofu, les olives i les pipes. Barrejar bé.
Enfornar, amb el forn reescalfat a temperatura mitja, durant uns 30 minuts. Passat aquest temps, retirar del forn i deixar refredar molt bé abans de desemmotllar.
Servir tallat a llesques.