ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Terrina de carbassó i olives

Terrina de carbassó i olives
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 bloc de tofu
2 cebes tallades a daus
2 carbassons tallats a mitges rodanxes
1 tros petit de pebrot vermell picat finet
1 cullerada d’'alfàbrega seca
½ tassa d'’olives negres sense pinyol
2 cullerades de pipes de girasol torrades
Sal marina
Oli d’'oliva

 

Elaboració

Saltejar la ceba amb una mica d'’oli i sal marina durant 10 minuts. Afegir el carbassó, el pebrot vermell i l’'alfàbrega i continuar 5 minuts més.
Passar per la batedora el tofu amb una mica d'’aigua freda i una cullerada d'’oli d’'oliva. La seva consistència ha de ser com la d'’un paté espès.
En un motlle per a forn col·loquem les verdures saltejades (si hi hagués suc del carbassó, cal que s'’escorri).
Tirar la salsa espessa del tofu, les olives i les pipes. Barrejar bé.
Enfornar, amb el forn reescalfat a temperatura mitja, durant uns 30 minuts. Passat aquest temps, retirar del forn i deixar refredar molt bé abans de desemmotllar.
Servir tallat a llesques.