ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

3 ous
2 cullerades de sal
6 cullerades de farina
600 ml de llet
2 cebes petites
1 albergínia
1 carabassó
1 pebrot
Oli d'oliva
Una mica de vi
Sal
Pebre
Espècies o herbes aromàtiques
Una mica de mantega
Una mica de tomàquet fregit
500 gr de carn picada eco

 

Elaboració

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà. Quan estigui calent tirem les verdures a la paella i les anem escalfant.


3. Salpebrem les verdures i els hi podem afegir les espècies que més ens agradin, com a curri, orenga o fines herbes.


4. Quan ja estiguin una mica toves els tirem un rajolinet de vi i deixem que s'acabin de fer, removent de tant en tant. Apartem del foc i reservem.


5. A part, tirem una mica d'oli en una paella, a foc mitjà. Incorporem la ceba que teníem reservada, ben picada, i quan estigui daurada afegim la carn.


6. Removem perquè es vagi fent.


7. Després afegim un rajolí de vi i deixem que s'evapori, removent de tant en tant.


8. Afegim una mica de tomàquet fregit, deixem que s'acabi de fer i reservem.

Passem a preparar les crèpes:
1. Per a això barregem en un bol els ous, la farina, la sal i la llet.


2. Removem amb unes varetes fins que estiguin integrats tots els ingredients.


3. A part, posem en la paella un polsim d'oli o mantega, a foc mitjà. Quan l'oli estigui molt calent afegim una cullerada de massa de crepe, estenem bé per tota la superfície de la paella.


4. Quan la crepe estigui quallada li donem la volta i ho fem per l'altra cara. Quan estigui fet traiem i repetim el procés fins a acabar amb la massa.


5. Només queda emplenar les crepes, doblegar-les i servir-les acompanyades de la teva salsa favorita. Bon profit!