Ingredients
Un bon grapat de mongetes verdes trossejades
1 bròcoli a flors
2 carbassons tallats en rodanxes en diagonal
1 polsim de sal marina
1 panotxa de blat de moro cuita i trossejada a rodanxes
Per l’amaniment:
1 c. s. de crema de cacauet
El suc de mitjana taronja
1 c. s. de miso blanc
1 c. s. de ratlladura de taronja
Aigua calenta
Elaboració
1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.
2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé.
3. Bullir els carbassons 2-3 minuts i repetir el mateix procediment.
4. Col·locar totes les verdures en una font per servir.
5. Batre els ingredients de l'amaniment amb una mica d'aigua calenta, fins a aconseguir la consistència desitjada.
6. Servir
Bon profit!
Una recepta de: Montse Bradford