ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita

Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Pels fingers:
3 carbassons
farina
2 ous ecològics
2 tasses de pa ratllat
Julivert
Sal, oli d’oliva i pebre

Per la salsa:
2 cogombres
1 gra d’all petit
200 g de iogurt natural
Unes fulles de menta picada
Sal i pebre

 

Elaboració

Per la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar.


Per fer els fingers haurem de rentar els carbassons i tallar-los a tires grosses com si fossin patates fregides.

Condimentar amb sal i pebre, passar-los per farina, després pels ous batuts lleugerament i finalment arrebossar en el pa ratllat barrejat amb el julivert. Portar-los a refredar a la nevera durant mitja hora. Fregir-los en oli d’oliva i escórrer en paper absorbent. Servir els “fingers” amb la salsa raita.

Un aperitiu ideal per al cap de setmana. Els nens també en gaudiran!

Una recepta de la cuinera i naturòpata Adriana Ortemberg.

Imatge de http://e-cocinablog.blogspot.com.es