Ingredients
Pels fingers:
3 carbassons
farina
2 ous ecològics
2 tasses de pa ratllat
Julivert
Sal, oli d’oliva i pebre
Per la salsa:
2 cogombres
1 gra d’all petit
200 g de iogurt natural
Unes fulles de menta picada
Sal i pebre
Elaboració
Per la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar.
Per fer els fingers haurem de rentar els carbassons i tallar-los a tires grosses com si fossin patates fregides.
Condimentar amb sal i pebre, passar-los per farina, després pels ous batuts lleugerament i finalment arrebossar en el pa ratllat barrejat amb el julivert. Portar-los a refredar a la nevera durant mitja hora. Fregir-los en oli d’oliva i escórrer en paper absorbent. Servir els “fingers” amb la salsa raita.
Un aperitiu ideal per al cap de setmana. Els nens també en gaudiran!
Una recepta de la cuinera i naturòpata Adriana Ortemberg.
Imatge de http://e-cocinablog.blogspot.com.es
La Tavella som una empresa social que oferim oportunitat laborals a persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental a través de la comercialització i repartiment de cistelles de fruita i verdura ecològica certificada.
Disposem a més d'un Ecomercat en el qual hi pots trobar tot el necessari per a la teva compra bàsics, productes de proximitat 100% ecológics: pa, ous, llets vegetals, carn, pollastre, pasta, mel, melmelades, llegums, higiene per la llar, higiene personal, etc.