ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Lasanya de carbassó ecològic

Lasanya de carbassó ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

carbassons ecològics tallats a làmines amb un pelador

2 ous ecològics

2 cullerades de ricotta

1 cullerada de formatge parmesà

3 cullerades de mozzarella triturada

Sal i pebre

4 cullerades de salsa de tomàquet eco

 

Elaboració

1. Preescalfar el forn a 180 °C. En un bol petit barrejar la ricotta, la mozzarella i els ous. Posar sal i pebre el gust i barrejar.

2. En una safata pel forn escampar una cullerada de salsa de tomàquet, posar a sobre les tires fines de carbassó i la barreja de ricotta i mozzarella per sobre. I repetiu fins a fer 3 o 4 capes.

3. Per decorar podeu posar l'última capa de làmines de carbassó en diagonal i unes sobre les altres en forma de creus com a la imatge.

4. Salpebrar, afegir parmesà i cap al forn.

5. Deixar al forn durant uns 30 minuts.

6. Deixar reposar 10 minuts abans de servir!

Bon profit!

Una recepta de: delish.com