Ingredients
3 carbassons ecològics tallats a làmines amb un pelador
1 cullerada de formatge parmesà
3 cullerades de mozzarella triturada
Sal i pebre
4 cullerades de salsa de tomàquet eco
Elaboració
1. Preescalfar el forn a 180 °C. En un bol petit barrejar la ricotta, la mozzarella i els ous. Posar sal i pebre el gust i barrejar.
2. En una safata pel forn escampar una cullerada de salsa de tomàquet, posar a sobre les tires fines de carbassó i la barreja de ricotta i mozzarella per sobre. I repetiu fins a fer 3 o 4 capes.
3. Per decorar podeu posar l'última capa de làmines de carbassó en diagonal i unes sobre les altres en forma de creus com a la imatge.
4. Salpebrar, afegir parmesà i cap al forn.
5. Deixar al forn durant uns 30 minuts.
6. Deixar reposar 10 minuts abans de servir!
Bon profit!
Una recepta de: delish.com