ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de carbassa i carbassons

Crema de carbassa i carbassons
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 8 persones)
1 quilo de carbassa
1 quilo de carbassons
1 patata
2 cebes tendres
Oli
2 l. d’Aigua mineral
100 g. (aprox) de Formatge cremós (tipus Philadelphia)
Sal i pebre blanc (al gust)
Pipes de carbassa (per decorar)

 

Elaboració

Netegem, pelem i trossegem la carbassa, els carbassons i la patata. Reservem.
Pelem, netegem i tallem a brounois (quadradets mitjans) les cebes tendres.
Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir les cebes tendres. Remenem de tant en tant perquè no se’ns cremi.
Quan tenim la ceba enrossida afegim a l’olla la patata, la carbassa i els carbassons ja tallats a daus. A continuació afegim els 2 litres d’aigua i ho deixem que bulli aproximadament 30 minuts (o fins que les verdures siguin ben tendres, dependrà de la mida que les hàgim tallat). Un cop cuites apaguem el foc.
Normalment aquesta proporció d’aigua i verdures és suficient perquè al batre-ho quedi una textura de crema. Però si voleu curar-vos en salut podeu colar el suc de cocció i a l’hora de batre les verdures, anar afegint el líquid necessari fins aconseguir la textura desitjada.
Un cop ho tenim batut salpebrem la crema al gust i afegim el formatge cremós (mitja tarrina de Philadephia). Ho tornem a batre i ja la tindrem a punt (afinem de sal si cal)!
La servim tèbia i per decorar hi posem unes pipes de carbassa, o llavor de rosella, o crostonets, o una mica de mozzarella, o ceba fregida deshidratada (la de l’Ikea està de por!)… el que més us hi agradi.


Trobaràs la recepta a Cuinetes.