Ingredients
7 espàrrecs verds
4 dents d'all
20 tomàquets deshidratats
2 carbassons
40 g de pinyons crus
Oli d'oliva verge extra
Formatge parmesà
Spiromat
Elaboració
1. Posar els tomàquets deshidratats en un bol amb aigua tèbia durant almenys 20 minuts.
2. Fer els espaguetis de carbassó amb l'ajuda del spiromat.
3. Tallar l'all i el tomàquet deshidratat a rodanxes. Tallar els espàrrecs verds en 3 o 4 trossos.
4. En una paella amb una mica d'oli, saltejar l'all, els tomàquets, els espàrrecs trossejats i els pinyons. Reservar en un plat.
5. En la mateixa paella, afegir una mica d'oli i saltejar els espaguetis de carbassó durant 5 minuts o fins que estiguin cuits.
6. Servir els espaguetis amb les verdures i afegir una mica de formatge parmesà per damunt.
Bon profit!
Una recepta de simpleveganblog.com