Ingredients
1 Coliflor
1 Ceba
1 Porro
1 Carbassó
1 Patata gran
100 g Bacallà
4 Gambes
Oli
Sal
Pebre
Farina
Paté doliva negra
Elaboració
Primerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'oli i deixem que es dori.
Un cop daurades les verdures ho flamegem amb una mica de cognac, afegim la farina i remenem.
Incorporem aigua i nata, deixem bullir i rectifiquem de sal i pebre.
Triturem el resultat , ho colem i reservem la crema per després emplatar.
En una olla petita bullim els daus de patata i després hi escaldem les gambes i uns bocins de la coliflor per decorar. Mentrestant, en una paella apart fregim els daus de bacallà.
Per emplatar posem els daus de patata i de bacallà, juntament amb les gambes, de la forma que més ens agradi, i hi afegim una mica de paté d'olives negres per damunt.
Amb la crema ben calenta omplim el plat de manera que no cobreixi totalment ni les patates ni els daus de bacallà.