ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Carpaccio de carbassó amb tomàquet deshidratat

Carpaccio de carbassó amb tomàquet deshidratat
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per 2 persones)
50 g de tomàquets deshidratats
carbassó gran
oli d'oliva

Pel pesto

20 g d'alfàbrega fresca
25 g de pinyons
1 dent d'all
50 ml d'oli d'oliva
1 cullerada sopera de suc de llimona

 

Elaboració

1. Posem els tomàquets deshidratats en el got de la batedora i els trossegem una mica. Els traiem i els deixem reservats. 


2. Tornem a preparar el got de la batedora i hi posem l'alfàbrega, els pinyons i l'all, i ho triturem tot. Anem afegint l'oli d'oliva a poc a poc sense parar de batre. Agreguem el suc de llimona i seguim batent.

3. Tallem el carbassó a rodanxes molt fines amb l'ajuda d'una mandolina, i les anem col·locant sobre el plat. Sobre cadascuna de les rodanxes, posem una cullerada de pesto i sobre aquest els tomàquets secs.

4. Finalment, li posem un toc d'oli d'oliva i uns pinyons per decorar.

Deliciós!

Una recepta de recetin.com