Ingredients
(Per 2 persones)
50 g de tomàquets deshidratats
1 carbassó gran
oli d'oliva
Pel pesto
20 g d'alfàbrega fresca
25 g de pinyons
1 dent d'all
50 ml d'oli d'oliva
1 cullerada sopera de suc de llimona
Elaboració
1. Posem els tomàquets deshidratats en el got de la batedora i els trossegem una mica. Els traiem i els deixem reservats.
2. Tornem a preparar el got de la batedora i hi posem l'alfàbrega, els pinyons i l'all, i ho triturem tot. Anem afegint l'oli d'oliva a poc a poc sense parar de batre. Agreguem el suc de llimona i seguim batent.
3. Tallem el carbassó a rodanxes molt fines amb l'ajuda d'una mandolina, i les anem col·locant sobre el plat. Sobre cadascuna de les rodanxes, posem una cullerada de pesto i sobre aquest els tomàquets secs.
4. Finalment, li posem un toc d'oli d'oliva i uns pinyons per decorar.
Deliciós!
Una recepta de recetin.com