Ingredients
1 cullerada de gingebre eco fresc picat
¼ de tassa d’aigua
2 cullerades de Maicena
Pebre
Elaboració
1. Escalfar el forn a 200 º C.
2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata. Coure durant 20 minuts fins que el pollastre estigui cuit.
3. Mentrestant, preparar la salsa. En una cassola barrejar la ratlladura de mitja taronja, el suc de mitja taronja, la salsa de soja, els alls, la ceba i el gingebre picat.
4. En un bol petit barrejar l’aigua amb la maicena fins que quedi suau. Afegir a la cassola i portar la barreja a ebullició. Cuinar fins que la salsa es redueixi. Uns 3-4 minuts. Tastar i ajustar de sal.
5. Afegir el pollastre del forn a l’olla i remenar. Servir-ho sobre una base d’arròs, col·locar el pollastre amb la salsa, afegir les llavors de sèsam per sobre i el bròcoli al costat.
Bon profit!
Una recepta de ellplated.com