Ingredients
1 bròcoli petit eco
1 tassa de tomàquets cherry eco
Blat de moro eco
1 ceba eco picada
1 massa integral de pizza
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre al gust
Alfàbega fresca
Per la salsa:
1 tassa d’anacards eco
½ tassa d’aigua
2 cullerades d’oli d'oliva verge extra
2 cullerades de suc de llimona eco
1 gra d’all
1 pessic de sal
Elaboració
Escalfar el forn a 230ºC
Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre. Barrejar bé fins que totes les verdures estiguin cobertes per l’oli.
Per preparar la salsa, posar els anacards, l’aigua, l’oli, el suc de llimona, l’all i la sal i triturar amb l’ajuda d’una batedora. Afegir més aigua si cal. Triturar fins a obtenir una salsa homogènia.
Col·locar la massa de pizza en una safata per forn amb paper de forn.
Posar la salsa d’anacard al mig de la massa i escampar amb l’ajuda d’una cullera.
Afegir la barreja de verdures per tota la massa i coure durant uns 15 minuts o fins que la verdura estigui cuita.
Treure de forn i afegir més salsa d’anacard per sobre i unes fulles d’alfàbrega.
Bon profit!
Una recepta de: loveandlemons.com