Ingredients
1 tassa de crema de llet
2 cullerades de mantega
1 tassa de formatge cheddar, ratllat
1/2 tassa de mozzarella, ratllada
2 grans d'all (picats o triturats)
Elaboració
1. Escalfar el forn a 200ºC.
2. Rentar i tallar el broquin en floretes petites. Posar-ho en una safata per forn juntament amb la tonyina i remenar bé perquè es barregi.
3. En una paella posar un raig d’oli i coure la ceba tallada a daus petits, quan gairebé estigui cuita, afegir els dos grans d’alls picats i sofregir fins que estiguin daurats. Afegir la crema de llet, les dues cullerades de mantega, el formatge cheddar i sal i pebre al gust. Remenar perquè es combini tot bé.
4. Abocar la barreja de formatge sobre el bròcoli i la tonyina i posar la mozzarella per sobre.
5. Coure al forn durant 20-25 minuts o fins que el formatge estigui daurat.
Bon profit!
Una recepta de: gimmedelicious.com